maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Sunnuntai 20.5.2007

Katukävely CV, saldo: Kärppäkuja, Kitusentie, Karhunkaatajantie, Ajopolku, Sissosenpolku, Sissosentie, Höökintie, Laippakuja, Levytie, Levypolku, Tulppatie, Putkipolku, Putkitie, Tulppakuja, Pulttitie, Laippatie, Holkkipolku, Holkkitie, Kauppamyllyntie, Myllyväenpolku, Yläkivenrinne, Yläkiventie, Yläkivenpolku

Kotimainen mullanmakuinen vastine arabien kikhernepohjaiselle
dippikastikkeelle?
-Humus

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
näin vuosi sitten Hesarissa jutun katukävelystäsi ja riemastuin. Nyt kun päivitin uuteen puhelinluetteloon omaa katutilastoani, muistin ja päätin ottaa yhteyttä. Minulla on näet ollut samantapainen projekti Turussa menossa vuosikausia, tosin käytän aika paljon polkupyörää enkä kulje muutenkaan päästä päähän. Turkuun liitettyjen maaseutukuntien takia monet kadut ovatkin yhden talouden yksityisteitä, eli kulkija päätyy omakotipihaan, jollei irraallaan juokseva koira karkota kävijää jo aikaisemmin. Täällä on myös nimettyjä katuja, joille ei saa mennä: satamassa ja puolustusvoimien alueella. Lievemmillä säännöilläni olen käynyt noin 85 % puhelinluettelon hakemistossa olevilla kaduilla, arvelen katuja olevan noin 2100 eli suunnilleen 40 % Helsingin määrästä.

HarHar kirjoitti...

Musta on hienoa, että muutkin ovat sopivasti sekaisin. Tuo kotien läheisyys pienemmillä kaduilla ja kujilla on välillä vähän vaivaannuttavaa, mutta jos joku kysyy syytä hiippailuun, niin onpahan selitys - sieltä järjettömimmästä päästä.