Siskoskin kokkasi taas, ennen ja jälkeen ulkoilun.
Osta kaupasta muusivärkit, sipuleja, broilerin fileitä, salviaa (kuivattukin menee) ja parmankinkkua (tai pekonia).
Ennen ulkoilua fileet nuijitaan ohuiksi pihveiksi, ripotellaan päälle suolaa, mustapippuria ja salviaa. Lopuksi päälle levitetään kinkkuviipale ja kääritään file rullalle. Hammastikulla kiinni ja odottamaan. Kuoritaan muusia varten potut valmiiksi odottamaan.
Ulkoilun jälkeen laitetaan potut kiehumaan ja siinä odotellessa viipaloidaan sipulia & valkosipulia maun mukaan. Paistetaan sipulit ja liharullat pannulla ja kun rullat ovat nätin värisiä, kipataan joukkoon desi-pari kanalientä (jonka voi maustaa vielä mustapippurilla ja salvialla). Kansi päälle ja annetaan hautua.
1 kommentti:
Siskoskin kokkasi taas, ennen ja jälkeen ulkoilun.
Osta kaupasta muusivärkit, sipuleja, broilerin fileitä, salviaa (kuivattukin menee) ja parmankinkkua (tai pekonia).
Ennen ulkoilua fileet nuijitaan ohuiksi pihveiksi, ripotellaan päälle suolaa, mustapippuria ja salviaa. Lopuksi päälle levitetään kinkkuviipale ja kääritään file rullalle. Hammastikulla kiinni ja odottamaan. Kuoritaan muusia varten potut valmiiksi odottamaan.
Ulkoilun jälkeen laitetaan potut kiehumaan ja siinä odotellessa viipaloidaan sipulia & valkosipulia maun mukaan. Paistetaan sipulit ja liharullat pannulla ja kun rullat ovat nätin värisiä, kipataan joukkoon desi-pari kanalientä (jonka voi maustaa vielä mustapippurilla ja salvialla). Kansi päälle ja annetaan hautua.
Kun muusi on valmista, syödään. Nam-nam.
Lähetä kommentti